Είδη παπουτσιών που δεν πρέπει να λείπουν από κάθε γυναίκα 1

Είναι ευρέως γνωστό πως όλες οι γυναίκες αγαπούν τα παπούτσια. Οι περισσότερες έχουν μία μεγάλη συλλογή από παπούτσια διαφόρων ειδών.

Είναι βέβαια αναμενόμενο, αφού αλήθεια είναι πως χρειάζονται διαφορετικά παπούτσια ώστε να μπορέσουν να μας εξυπηρετήσουν κατάλληλα σε κάθε περίσταση, εποχή και ανάγκη.

Casual & αθλητικά παπούτσια

Τα casual παπούτσια ή τα αθλητικά παπούτσια μας προσφέρουν την άνεση που χρειαζόμαστε και την ευκολία του να περπατάμε και να συμμετέχουμε σε αθλητικές δραστηριότητες. Φοριούνται καθημερινά, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς.

Για αρχή, μας προσφέρουν μία ευχάριστη άνεση, γι’αυτό και προτιμούνται από τους περισσότερους. Είναι τα καταλληλότερα παπούτσια για περπάτημα, τρέξιμο, αθλητικές δραστηριότητες και γυμναστική. Ακόμα και για μία βόλτα ή μία χαλαρή έξοδο.

Είναι σίγουρα τα παπούτσια που θα σας εξασφαλίσουν την πολυτέλεια της άνεσης που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Όσο αναφορά το στυλ, πέρα από τις φόρμες, συνδυάζονται απίστευτα και με το αγαπημένο μας τζιν ή ένα απλό παντελόνι. Είναι casual παπούτσια, σχεδιασμένα για να μας χαρίζουν άνεση.

Μποτάκια και μπότες

Κι ερχόμαστε στα πολυφορεμένα μποτάκια και τις μπότες. Αρχικά, είναι πολύ πρακτικά, αφού μας προστατεύουν από την βροχή και το κρύο ενώ κρατάνε το πόδι ζεστό. Έπειτα, χαρακτηριστικό της πρακτικότητάς τους, είναι πως μπορούν να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Από μία καθημερινή εμφάνιση με τζιν, μέχρι μία βραδινή εμφάνιση με φούστα ή φόρεμα. Οι μπότες και τα μποτάκια είναι ίσως το παπούτσι που προτιμάτε περισσότερο, χάρη στο μοναδικό του στυλ.

Είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας τι πρέπει να προσέξεις για να επιλέξεις μποτάκια ή μπότες. Οπότε προτού προχωρήσετε στην επιλογή τους, ρίξτε μια ματιά για να είστε προετοιμασμένες. 😉

Γόβες

Για τις γόβες πάλι δεν χρειάζονται συστάσεις. Οι γόβες είναι ένα από τα πιο διαχρονικά παπούτσια που χαρίζουν κομψότητα και φινέτσα, ολοκληρώνουν ένα σύνολο και πολλές φορές παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο outfit μας.

Ένα παπούτσι που δεν έχει φύγει από την μόδα και έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο από των γυναικείο πληθυσμό και φυσικά μας συνοδεύει πάντα στις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Οι γόβες εάν επιλεχθούν σωστά (έχουμε γράψει ήδη τις συμβουλές μας για να επιλέξεις γόβες) εκτός από φορέματα και φούστες, μπορούν επίσης να φορεθούν με κολάν και ολόσωμες φόρμες, ακόμα με ένα τζιν ή ένα casual μαύρο παντελόνι. Ακόμα και εάν μιλάμε για μία απλή καθημερινή έξοδο φορώντας ένα απλό παντελόνι κι ένα t-shirt, οι γόβες θα πάνε το σύνολο μας σε άλλο επίπεδο. Αυτομάτως θα το κάνουν να δείχνει κομψό και προσεγμένο και φυσικά, λιγότερο βαρετό.

Έτσι οι γόβες έχουν κατακτήσει δίκαια την αγάπη και την προτίμηση όλων των γυναικών.

Αναζητήστε επώνυμα γυναικεία παπούτσια online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μην ξεχνάτε πριν την επιλογή τους, την χρήση για την οποία προορίζονται.

Μάρκες

Κατηγορίες

Τιμή