Τι να προσέξεις όταν επιλέγεις γυναικεία μποτάκια ή μπότες 1

Τα γυναικεία μποτάκια αποτελούν ένα από τα βασικότερα είδη γυναικείων παπουτσιών που κολακεύουν και αναδεικνύουν το στυλ κάθε γυναίκας. Προκειμένου να πετύχετε και εσείς ένα ιδιαίτερα όμορφο στυλ, πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή όταν αγοράζετε γυναικεία παπούτσια.

Το σίγουρο είναι ότι τα γυναικεία μποτάκια είναι ένα είδος υπόδησης που συνδυάζεται όμορφα με όλα τα είδη ρουχισμού.

Αυτό που έχετε μόνο να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο σχέδιο ώστε να αναδείξετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σώματός σας. Ποιες είναι λοιπόν οι σημαντικότερες λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσέξετε;

Το ύψος που θα έχουν τα γυναικεία μποτάκια

Το ύψος αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες στα γυναικεία μποτάκια και εξαρτάται από τον εκάστοτε σωματότυπο μιας γυναίκας. Αν δεν είστε ιδιαίτερα ψηλή γυναίκα τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο. Αυτομάτως αυτό θα αναδείξει το πόδι σας και θα προσθέσει μερικούς πόντους στο ύψος σας.

Τα γυναικεία μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο αποτελούν επίσης μια πολύ καλή επιλογή για τις γυναίκες με γυμνασμένες γάμπες που δεν θέλουν να τις κρύψουν.

Αν από την άλλη ανήκεις στην κατηγορία των ψηλών γυναικών, τότε η επιλογή μιας μπότας πάνω από το γόνατο θα σας εξασφαλίσει ένα ακαταμάχητο look.

Το ύψος του τακουνιού της μπότας

Όπως είναι πολύ λογικό, το ύψος του τακουνιού είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ύψος και το πάχος μιας γυναίκας. Οι κοντότερες ή με παραπανίσια κιλά γυναίκες πρέπει να επιλέγουν ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο ενώ οι ιδιαίτερα ψηλές γυναίκες μπότες πάνω από το γόνατο με χαμηλό ή καθόλου τακούνι.

Το υλικό κατασκευής

Σίγουρα τα δερμάτινα μποτάκια αποτελούν ένα μαγευτικό είδους παπουτσιού, ωστόσο η επιλογή τους δεν ενδείκνυται για κάθε γυναίκα και στυλ. Αν λοιπόν είστε και εσείς από εκείνες που λατρεύετε τα δερμάτινα μποτάκια και θα κάνατε τα πάντα προκειμένου να τα φορέσετε, πρέπει να προσέξετε μερικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

Τα δερμάτινα μποτάκια λοιπόν συνδυάζονται ιδανικά με ένα εφαρμοστό τζιν, το οποίο όμως δεν θα πρέπει να τσαλακώνεται στα μπατζάκια. Επιλέξτε να το διπλώσετε από την εσωτερική ή και την εξωτερική μεριά ώστε να είναι εμφανές και ένα μέρος του δέρματος από το πόδι σας.

Το υπόλοιπο σύνολο

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δεν ταιριάζουν όλα τα γυναικεία παπούτσια με όλα τα ρούχα. Αν και εσείς δεν ξέρετε πώς να τα συνδυάσετε ακολουθήστε τις παρακάτω μικρές συμβουλές. Για ένα midi φόρεμα ή μία skater φούστα επιλέγουμε συνήθως μπότες μέχρι το γόνατο. Αν θέλουμε να φορέσουμε μπότες πάνω από το γόνατο τότε τις συνδυάζουμε με μία μίνι φούστα και μαύρο καλσόν ή ένα σορτς. Όσο για τα αγαπημένα σας μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, αυτά πηγαίνουν σχεδόν με όλα τα στυλ.

Πάνω κάτω καταλάβατε αυτά που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε γυναικεία μποτάκια ή μπότες. Διαλέξτε αυτή που ταιριάζει στα δικά σας χαρακτηριστικά και είναι σίγουρο ότι θα έχετε ένα τέλειο στυλ σε κάθε έξοδό σας.

Και μην ξεχνάτε, το στυλ είναι κάτι που βγαίνει μέσα από τον κάθε άνθρωπο. Δεν υπάρχουν όρια και κανόνες όταν επιλέγουμε ρούχα και παπούτσια που μας αντιπροσωπεύουν.

Μάρκες

Κατηγορίες

Τιμή