Πώς να επιλέξουμε τα κατάλληλα ανδρικά σανδάλια 1

Ανδρικά σανδάλια – Η ζέστη είναι εδώ! 🙂

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και όλοι κοιτάζουμε πώς θα συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά ρούχα ώστε να είμαστε κομψοί και άνετοι. Φυσικά εκτός των ρούχων μεγάλη σημασία παίζουν και τα καλοκαιρινά παπούτσια που τόσο αγαπάμε.

Και τι καλύτερο από τα ανδρικά σανδάλια;

Τα ανδρικά σανδάλια είναι από τα παπούτσια που προτιμούν όλο και περισσότεροι άνδρες κάθε χρόνο και αποτελούν τα ιδανικά υποδήματα για τους θερινούς μήνες. Άλλωστε είναι ανοιχτά, άνετα και συνδυάζονται με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους. Έτσι λοιπόν, ένα μεγάλο τμήμα του αντρικού πληθυσμού κατέχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι σανδάλια και αν όχι τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσουν.

Οι περισσότεροι όταν διαλέγουμε παπούτσια για να αγοράσουμε παραλείπουμε κάποια πολύ σημαντικά κριτήρια που θα μας βοηθήσουν στην επιλογή των παπουτσιών. Άλλοτε δίνουμε περισσότερη βάση στην εμφάνιση απ’ ότι στην πρακτικότητα του παπουτσιού.

Μερικές συμβουλές

Υπάρχουν όμως μικρές και σίγουρα χρήσιμες συμβουλές για να μπορεί ο καθένας να επιλέξει το καταλληλότερο παπούτσι για αυτόν, έχουν υπόψιν τα εξής κριτήρια:

1. Σωστό μέγεθος

Το σωστό μέγεθος είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για την επιλογή παπουτσιού. Θα πρέπει να εφαρμόζει απόλυτα για πιο άνετο βήμα. Όλοι νομίζουμε πως είμαστε σίγουροι για το νούμερο του παπουτσιού που θα επιλέξουμε, όμως πολλές φορές έχουμε πέσει στην παγίδα. Αυτό συμβαίνει γιατί ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Όλα τα σανδάλια, όπως και όλα τα παπούτσια, δεν είναι τα ίδια.

Τι σημαίνει αυτό; Όλοι μας έχουμε ένα συγκεκριμένο νούμερο παπουτσιού που φοράμε, πολλές φορές όμως το νούμερο αυτό μεταβάλλεται.

Για παράδειγμα ανάλογα με τον σχεδιασμό του παπουτσιού, ανάλογα με την εταιρία μπορεί να χρειαστεί να επιλέξουμε μικρότερο ή μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που φοράμε συνήθως. Πρέπει λοιπόν να είμαστε σίγουροι πως τα σανδάλια εφαρμόζουν κατάλληλα για αυτό και ενημερωνόμαστε πρώτα για τα μεγέθη. Ή ρωτάμε το προσωπικό του καταστήματος για να μας βοηθήσει.

Ανδρικά σανδάλια ή σαγιονάρες

2. Πρακτικότητα

Φυσικά και θέλουμε τα σανδάλια που θα επιλέξουμε να είναι πρακτικά. Τι σημαίνει αυτό; Σαφώς και θα περάσουμε αρκετό χρόνο πάνω σε αυτά, έτσι θέλουμε η σόλα του παπουτσιού να είναι άνετη, ώστε να μπορούμε να περπατήσουμε για ώρα αν χρειαστεί. Χωρίς να πονέσουν τα πόδια μας και να μας χαλάσει η όρεξη.

Είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο που τις περισσότερες φορές αγνοούμε. Ωστόσο η άνετη σόλα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην επιλογή του σανδαλιού.

3. Χρώμα

Φυσικά το χρώμα που θα επιλέξουμε έχει μεγάλη σημασία για τους εξής λόγους. Τα σανδάλια με το κατάλληλο χρώμα μπορούν να γίνουν τα παπούτσια που θα συνοδεύουν τις εμφανίσεις μας από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Κατά κύριο λόγο θα πρέπει να επιλέξουμε σανδάλια σε γήινα χρώματα ώστε να μπορούμε να τα συνδυάσουμε εύκολα σε κάθε μας εμφάνιση.

Έτσι προτιμάμε να επιλέγουμε σανδάλια σε γήινους χρωματισμούς όπως το καφέ, το οποίο είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται πολύ εύκολα με κάθε ρούχο. Επίσης ένα βασικό χρώμα είναι και το μαύρο καθώς συνδυάζεται αρμονικά με όλα τα χρώματα που θα επιλέξουμε να φορέσουμε.

Και τέλος μία κλασσική επιλογή αποτελούν τα δερμάτινα σανδάλια. Αυτά μπορούμε να τα φορέσουμε ακόμα και για τις βραδινές ή πιο επίσημες εμφανίσεις μας.

Τα σανδάλια αξίζουν την προσοχή σας

Τα σανδάλια είναι το must του καλοκαιριού και κάθε χρόνο ακόμα περισσότεροι άνδρες τα προτιμούν λόγω της πρακτικότητας τους. Της άνεσης που προσφέρουν και της ευκολίας να συνδυάζονται με κάθε στυλ και εμφάνιση. Μπορούν να αποτελέσουν την τέλεια πινελιά σε ένα casual look ή ακόμα να συνοδεύσουν αρμονικά ένα βραδινό ντύσιμο.

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, τα ανδρικά σανδάλια είναι τα παπούτσια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ταιριάξουν με δεκάδες συνδυασμούς ρούχων.

Bonus Tip: Για άνετες εμφανίσεις δείτε ακόμη ποικιλία σχεδίων από ανδρικές σαγιονάρες για κάθε ώρα της ημέρας.

Φωτογραφίες

Μάρκες

Κατηγορίες

Τιμή

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products