Επιλογές Παράδοσης

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε, οι αποστολές εκτελούνται εντός 48 ωρών από την ημέρα της παραγγελίας σας, και θα αποστέλλονται με την μεταφορική εταιρείας ACS Courier, για την πιο γρήγορη παράδοση στον χώρο σας (σε 1 με 2 μέρες αντίστοιχα με την περιοχή που βρίσκεστε & σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές έως 5 ημέρες).

Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την Δεύτερα.

Εάν ο κωδικός της παραγγελίας σας έχει εξαντληθεί και στο ηλεκτρονικό κατάστημα το προϊόν εμφανίζεται διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε άμεσα τηλεφωνικά. Εάν η παραγγελία πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο ή αργία, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Παράδοση Express: 

→ Οι δαπάνες μεταφοράς/ έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 40€ βαρύνουν το κατάστημα μας (κατάστημα παραγγελίας) για αποστολές εντός Ελλάδος, συνεπώς για κάθε αγορά προϊόντος από το πελάτη άνω των 40€ η αποστολή είναι δωρεάν.

→ Για παραγγελίες έως 40 € η χρέωση είναι σύμφωνη με τον τιμοκατάλογο χρέωσης της εταιρείας μεταφορικής εταιρείας (ACS Courier).

Τα κόστη αποστολών και επιστροφών είναι τα ακόλουθα:

Πληρωμή και παραλαβή σε ένα από τα καταστήματα μας: Δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς.

*Το κόστος επιστροφής αφορά την πρώτη επιστροφή της τρέχουσας παραγγελίας. Για επιπλέον επιστροφές, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη με βάση τον παραπάνω τιμοκατάλογο.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.