Ό,τι χρειάζεσαι για τη σωστή επιλογή ανδρικών παπουτσιών 1

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν αποφασίζεις για το σωστό ζευγάρι ανδρικών παπουτσιών. Πολλοί άντρες δίνουν λίγη έμφαση στα παπούτσια που επιλέγουν, καθώς θέλουν απλώς κάτι που είναι κομψό και άνετο. Για άλλους, ένα παπούτσι είναι απλώς μια αναγκαιότητα, οπότε αγοράζουν το πρώτο φθηνό ζευγάρι που συναντούν. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά καλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να ενδιαφερθείς περισσότερο για να κάνεις τη σωστή επιλογή ανδρικών παπουτσιών.

  1. Παπούτσια = Επένδυση

Ένα νέο ζευγάρι παπούτσια είναι επένδυση. Εάν υποτιμάς την ποιότητα των υποδημάτων σου, τότε τα παπούτσια σου θα φθαρούν σε χρόνο μηδέν. Η αγορά φθηνών παπουτσιών μπορεί να σου εξοικονομήσει χρήματα βραχυπρόθεσμα, αλλά θα πρέπει να τα αντικαταστήσεις ξανά πολύ σύντομα, με αποτέλεσμα να έχεις ξοδέψει περισσότερα χρήματα από ό,τι θα είχες ξοδέψει αν είχες αγοράσει ένα αξιοπρεπές ζευγάρι.

Από την άλλη πλευρά, αν ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για να αποκτήσεις ένα ζευγάρι καλά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων παπουτσιών, θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για πολλά χρόνια ακόμη. Αφού ενηλικιωθείς, το μέγεθος των ποδιών σου δεν αλλάζει σημαντικά. Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής σου μπορεί να οδηγήσουν στην αλλαγή του μεγέθους και του σχήματος του σώματός σου, αλλά τα πόδια σου θα παραμείνουν λίγο πολύ τα ίδια.

  1. Επίλεξε το σωστό χρώμα

Η επιλογή του σωστού χρώματος για το παπούτσι σου είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να κάνεις σωστά. Μπορείς είτε να επιλέξεις ένα ουδέτερο χρώμα που θα ταιριάζει με όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα ή μπορείς να επιλέξεις το χρώμα του παπουτσιού σου με μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Κατά γενικό κανόνα, θα πρέπει να επιλέξεις ένα παπούτσι που έχει το ίδιο χρώμα με το παντελόνι σου ή πιο σκούρο.

  1. Κάλτσες

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ για να βρουν κάλτσες που ταιριάζουν με τα παπούτσια τους. Στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία αν τα παπούτσια και οι κάλτσες σου ταιριάζουν. Αντί να προσπαθείς να βρεις ένα ζευγάρι κάλτσες που ταιριάζουν απόλυτα με τα παπούτσια σου, σκέψου τα σαν γραβάτα – κάτι που συνδέει το υπόλοιπο στυλ σου.

  1. Ανδρικά παπούτσια για casual εμφάνιση

Υπάρχουν πολλές επιλογές για ένα απλό παπούτσι. Όσον αφορά την επιλογή «κάτι με στυλ», δώσε προσοχή στη διακόσμηση του παπουτσιού και σκέψου αν ταιριάζει με την εμφάνιση που προσπαθείς να δημιουργήσεις. Για παράδειγμα, κάποια αξεσουάρ, όπως αγκράφες και φούντες, σχετίζονται περισσότερο με την επίσημη ένδυση από ό,τι με την απλή εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά, ένα μοτίβο που είναι υφασμένο στο ίδιο το παπούτσι ή δημιουργείται με εντονότερη ραφή είναι πολύ πιο απλό.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΥΛ

  • Ταίριαξε τα παπούτσια σου με τη ζώνη σου.
  • Οι κανόνες έχουν αλλάξει – Συνδύασε κοστούμι με αθλητικά παπούτισα για μια πιο μοντέρνα επίσημη εμφάνιση.
  • Φοράς κοστούμι; Επίλεξε παπούτσια στον ίδιο τόνο χρώματος.
  • Οι κάλτσες δεν χρειάζεται να ταιριάζουν με τα παπούτσια σου, οπότε μην φοβάσαι να πειραματιστείς.

 

Η επιλογή του σωστού ζευγαριού ανδρικών παπουτσιών δεν είναι  απλώς για να βεβαιωθείς ότι έχεις την καλύτερη εμφάνιση. Τα λάθος παπούτσια μπορεί να είναι σωματικά άβολα και μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα με τα πόδια σου με την πάροδο του χρόνου. Επομένως, η επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού ανδρικών παπουτσιών υψηλής ποιότητας είναι μια αξιόλογη επένδυση.

Για την επόμενη σωστή επιλογή σας, δείτε τη νέα συλλογή παπουτσιών μας.

Μάρκες

Κατηγορίες

Τιμή

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products